Алекс Раева вече е отчаяна, че няма дете!

Алекс Раева напира да си роди наследник. С тази фикс идея певицата давала непрекъснато зор на приятеля си, диджей Дончо. Бившата на Слави Трифонов постоянно настоявала двамата да станат родители с убеждението, че й е време да се посвети на майчинството.

Алекс се страхувала, че половинката й може да я напусне, заради това мечтата й се превръщала в опасна фикс идея. Изпълнителката и водеща се притеснявала, че годините й напредват, а тя още не е станала майка.

[caption id="attachment_442666" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева тъгува все повече, че не може да стане майка[/caption]

Алекс Раева и приятеля й афишираха обичта си още преди музиканта да разтрогне брака си с благоверната си Десислава. Отдавна певицата иска да си има дете, макар че не мечтае да се види в бяло. Тя се радва на разбиране в любовта със своя избраник, с когото страстно обичат да се гмуркат и да обикалят света.

Алекс Раева е имала няколко лоши и неподходящи любовни попадения в миналото. Чувствата на блондинката към настоящото й гадже идват след ужасната й връзка с 14-години по-големия Камен Атов. Благодарение на екстремните подводни спортове и гмуркането Алекс се научила да не забелязва негативните и дребнави спънки и да прощава прегрешенията. Единственият, който няма шанс да намери път отново към сърцето на певицата и актрисата е Слави Трифонов. Двамата имаха бурни отношения с гаден край.

Към края на отношенията им певицата си призна, че се стремяла да извлича повече ползи от това. Още от края на втората година разбрала, че няма бъдеще с гологлавия шоумен. Дългият я баламосвал и нямал намерение да направи сериозна крачка към нея. Едва накрая, след като разбрал, че тя му се изплъзва й предложил годеж при една тяхна екскурзия в чужбина.

Алекс Раева дала уклончив отговор и след това завинаги напуснала живота, а и шоуто му. Въпреки това певицата не съжалява за онова време на спокойствие от ежемесечните си стабилни доходи от участието си в „Шоуто на Слави”. Сега работи яко, за да се прехранва и да упражнява любимите си спортове и професията си.