Петя Буюклиева вбеси аудиторията с непрестанното пробутване на сина си Тони!

Петя Буюклиева си е навила на пръста идеята да направи сина си Тони известен. Тя мечтаела на всяка цена той да блести на голямата сцена, каквото и дай струва това. Въпреки че сина й няма абсолютно никакъв шанс това да се случи с него.

Синът на Петя Буюклиева просто бил лишен от таланта на майка си, но амбициозната родителка не искала да го признае, а непрекъснато тикала наследника си напред. Наскоро момчето изкара дебютния си албум и го представи в столичен клуб.

[caption id="attachment_442658" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева упорито пробутва сина си, въпреки всичко[/caption]

На презентацията на диска му присъстваха шепа народ и то най-вече негови приятели, но това изобщо не сломило Петя. Тя е убедена, че Тони има и то огромен талант. Той пее фалшиво, въпреки че е много красиво момче, шушукат из арт средите. Самият Тони оценявал възможностите си и също не искал да става певец, но майка му нямало да се спре, въпреки че сина й изобщо не притежавал музикална дарба. Кариерата му на голямата сцена е по-скоро фикс идея на Петя, отколкото на момчето, корят я зад гърба й нейните колеги.

От две години наследника на Петя Буюклиева учи биотехноолгии в един от най-известните университети в Европа, този в Бремен. За да заплати образованието му, поп певицата се съгласи да участва в няколко реалити формата, въпреки гаврата с личността й, на която беше подложена в тях. Последното й участие бе в Биг Брадър по Нова телевизия.

И в него и в предишно Стар Академи Петя беше конфликтна, интриганстваше, а после се умилкваше около някои от лагерите в шоуто. В Биг Брадър с голямата метла Петя Буюклиева подбра колегите си и не подмина с клюки нито Васил Найденов, нито Камелия Тодорова, нито естрадната прима Йорданка Христова.Тя не престана да се резили, а според нейни близки певицата с огромно самочувствие го е правила в името на образованието на отрочето си в чужбина.