Всички мъже винаги са се крили зад името ми – твърди Лили Иванова

„Господ реши да остана сама. Три пъти съм се омъжвала, четвърти не ми е необходим. Всички мъже са се прикривали зад моето име. И не вярвам, че ще намеря мъж, който да не е такъв. Ако Господ беше решил, че има такъв човек за мен, той би устроил срещу между нас” - споделя Лили Иванова пред петербургския вестник „Невское време”, цитирана от „България днес”. Примата на българската естрада рядко говори пред медии, особено в България. Лили Иванова от десетилетия е една от обичаните певици в Русия и винаги предпочита да се разкрива пред техни журналисти. „Винаги ще помня, че моята кариера най-силно се развива след един международен конкурс за естрадни песни в Сочи в средата на 60-те. Именно след това в България узнаха за мен” – споделя певицата. В интервюто тя обяснява, че в решителни моменти се доверява на астролог, учил в Москва.

[caption id="attachment_442640" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова обича да е сама вкъщи Лили Иванова обича да е сама вкъщи[/caption]

„Имам си личен астролог. Той постоянно ме предупреждава за възможните неприятности или загуби. И неговите прогнози са изключително точни, убеждавала съм се неведнъж”” – разказва Лили Иванова. Доказателство за думите й е и фактът, че само преди 2 години, когато бе големият й концерт в „Арена Армеец”, примата избра датата за изявата, номера на песните, дори начина, по който ще изглежда, след съвет с астролога си. „Често си говоря по телефона с приятели от Русия. С Йосиф Кобзон, с жена му и дъщеря му, с Ала Пугачова, с Лайма Вайкуле. Имам много приятели по цял свят. Обичам да съм сама, но никога не съм била самотна” – споделя още Лили Иванова пред руската преса. За своя режим тя разкрива, че спи по 10 часа. „За формата си се грижа, като правя гимнастика всеки ден. Не ям сладко и солено, а месо – само по празниците” – казва примата.