Боби Михайлов се бои от бръчките

Президентът на БФС Боби Михайлов доказва, че и мъжете са суетни, поне толкова, колкото и жените. Близки от обкръжението му споделят, че преди около месец той се е подложил на специални процедури за заглаждане на бръчки. Това е точно по времето, когато запалянковците, а и не само те, очакваха с нетърпение и надежда футболния двубой между България и Италия. Явно и Михайлов - старши се е подготвял за него. И то прекалено нетрадиционно.

[caption id="attachment_442531" align="alignright" width="300"]Боби Миихайлов се бои от старостта Боби Миихайлов се бои от старостта[/caption]

Че Боби Михайлов е суетен, това отдавна е публична тайна, а пък злите езици говорят, че това е семейна черта, Ники Михайлов е не по-малко суетен от известния си баща. Наследствен ген, какво да се прави.

Още преди години, младият тогава Боби, си присади коса. Явно не вярваше на твърденията, че половата мощ е право пропорционална на плешивостта, демек плешивостта е белег за мъжественост. Нормално, той тогава все още не беше президент, а само един много добър вратар, много добър и заслужил.

Та сега суетният президент реши, че отново е време да се поподмлади, макар и само с малка интервенция, извършена в частна клиника, траеща около десетина минути. С видим ефект още на следващия ден. Този път той си е поставил ботокс, научиха от Hotarena.net, за да позаглади появилите се мимически бръчки между веждите и хоризонталните – на челото, които се задълбочават с напредване на възрастта. И като резултат от натрупания ботокс, мимиките позастиват, лицето става като маска. Е, и това се оказа не толкова лошо, тъй като след изявите на сина на президента на злополучния за него мач, поне визуално не се разбраха емоциите на таткото.

Дали пък да не се перифразира мъдростта „Трай, бабо, за хубост” на "Трай, Боби, за хубост", хилят се феновете.