Алисия не може да преодолее раздялата с Ники Михайлов!

Алисия все още не може да забрави и да се раздели с Ники Михайлов. Певицата, която реши да зачеркне вратаря заради многобройните му изневери, на които най-после се увери и сама, е на път да даде пореден шанс на връзката си. Звездата на „Ара мюзик” не може с лека ръка да зачеркне едно приятелство, което е продължило цели четири години.

Тя все още е влюбена в Ники и е готова да му прости всичко, твърдят близки приятелки до певицата. Фолкаджийката затова е отлетяла до съседна Турция, за да пробва да се сдобри с националния ни вратар. Припомняме, че Ники Михайлов е в съседна Турция, защото пази вратата на местния тим „Мерсин”. Певицата доста често му гостуваше, но се прибираше в родината си заради многобройните си ангажименти.

[caption id="attachment_442530" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия не издържа дълго без Ники Михайлов[/caption]

Въпреки че двамата се разделиха, Алисия все още не може да се примири със загубата. Тя не искала да се разделят и затова предприела отчаяната стъпка – да се примири с Ники и да заровят отново томахавките на кавгите. Дали това ще се случи не се знае, но певицата вече е при доскорошния си любим, за да се опита да събере разпръснатите парченца от любовта им.

Ники Михайлов обаче доста по-лековато е приел края на връзката им. Докато го раздавал като самостоятелен електрон, той не се оплаквал от женско присъствие и внимание. Според клюката през това време при него са били две известни мадами, които не са го оставили да е сам през дългите нощи.

При него в Турция беше отлетяла и пловдивчанката Мария Лечева. При Ники Михайлов в Турция му гостува и бившата поп фолк изпълнителка Никол. Знойната хубавица е била старо гадже на вратаря. Въпреки това Алисия все пак е решила и този път да си затвори очите, като даде нов шанс на връзката им. Познавачи пророкуваха, че поп фолк дивата няма да издържи и отново ще се опита да се примири в футболиста.

Той през цялото това време не беше верен на Алисия, но изпълнителката винаги си завираше „главата в пясъка” и не обръщаше особено внимание на залитанията му по чуждо.