Една от двойките в Женени от пръв поглед май е пред развод

Георги от Женени от пръв поглед успя да предизвика гнева на зрителите.

Те се разбунтуваха сериозно срещу избора на специалистите и изразиха искреното си съчувствие към Гергана. Всъщност Георги от Женени от пръв поглед се оказа едно голямо мрънкало, което красавицата Гергана е принудена да търпи.

IT специалистът се държи отвратително с половинката си, а за капак на всичко има безкрайни претенции за почти всяко едно нещо.

[caption id="attachment_442483" align="alignright" width="300"]Една от двойките в Женени от пръв поглед май е пред развод Една от двойките в Женени от пръв поглед май е пред развод[/caption]

Някои от зрителите на Женени от пръв поглед бяха твърде крайна в мнението си, подчертавайки, че Гери е страхотна, но пък за сметка на това Георги е пълен „кретен”. Те са категорични, че Георги заслужава да си остане стар ерген. Зрителите на Женени от пръв поглед не спират да се дивят на търпението, с което Гери подхожда към съпруга си и най-вече към непрестанните му намеци, че тя не му е на ниво, пише Блясък.

Мнозина са убедени, че той ще си остане сам и бракът им няма да просъществува дълго, тъй като едва ли някоя жена ще може да изтърпи поведението му. Според последната информация обаче Гери и Георги от Женени от пръв поглед засега са успели да закрепят брака си и няма да се развеждат. Само преди няколко дни се понесе мълвата, че двамата са се развели, тъй като не са успели да изградят хармонични отношения помежду си.

Все още обаче не е ясно дали драмите, през които премина младото семейство, докато беше на медения си месец в Рим са останали зад гърба им или пък просто са били част от номерата на сценаристите на Женени от пръв поглед, за да привлекат зрителския интерес. От последното предаване, което бе излъчено стана ясно, че отношенията между двамата съпрузи не вървят никак гладко. Георги прекрачи всякакви граници като едва ли не определи поведението на половинката си като кифладжийско. Гери също не му остана длъжна като подчерта, че усмивката му е само поза, зад която прикрива истинския си нрав, пише pik.bg