Сашо Кадиев влезе в ролята на Адам, за да отбележи началото на Страстната седмицаСашо Кадиев влезе в ролята на Адам, за да отбележи началото на Страстната седмица

не му пука и може да се направи на клоун по всяко едно време.

Този път водещият на „Преди обед” изскочи в ефир „почти гол”. Сашо Кадиев изскочи облечен в майо, което бе в телесен цвят и бе прикрил интимните си части с лист.

[caption id="attachment_442476" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев влезе в ролята на Адам, за да отбележи началото на Страстната седмица Сашо Кадиев влезе в ролята на Адам, за да отбележи началото на Страстната седмица[/caption]

sasho_kadiev1 sasho_kadiev2Само няколко секунди преди появата на Сашо Кадиев в ефир, екранната му половинка Деси Стоянова закри очите си с ръце. Тя се притесни от това, че „някакъв гол човек влиза” и подчерта, че със сигурност не би искала да го види. Всъщност целият този цирк се разигра, тъй като Сашо Кадиев влезе в ролята на голия Адам с листо върху интимните си части. Целта бе по този начин да отбележи началото на Страстната седмица. Докато се размяташе из студиото, Сашо Кадиев успя да откачи листото, което бе залепено за майото му и предизвика смеха на колежката си, както и на гостите в предаването.

Сашо Кадиев излезе от положение в типичния си шеговит и закачлив стил като подчерта, че листото му е щръкнало. В същото това време екранната му партньорка Деси Стоянова се опита да му предаде посланието от апаратната с настояването да си залепи листото обратно. Препоръката на колегите му обаче мина покрай ушите на Сашо Кадиев и вместо това той отлепи изцяло листото, което трябваше да прикрива пакета му и застана в профил, демонстрирайки релефа си пред зрителите. Деси Стоянова се видя в чудо с колегата си и се опита да го вразуми като му каза, че го харесват повече с дрехи и го призова да отиде да се облече. Накрая тя изказа притеснението си на глас, че ще получат наказание от шефа на СЕМ Гого Лозанов, пише Блиц.