Сашка Васева е съсипана

Сашка Васева е съсипана
5 (100%) 1 vote

Сашка Васева проплака

Сашка Васева преживява най-трудния момент в живота си. Изпълнителката е съсипана. Тя призна в шоуто на Слави Трифонов, че е в развод със съпруга си. Със сълзи на учи дупнишката Мадона заяви, че това са най-тежките мигове в живота й, тъй като нейният съпруг Христо Бакърджиев иска да й отнеме децата.

Блондинката сподели, че плаче денонощно, тъй като се страхува, че може да загуби двете си деца. От брака си с бизнесмена тя има син на 15 години и дъщеря на 7 години. Изпълнителката разкри, че децата й също преживяват много тежко случващото си, тъй като са свикнали с нея и не желаят да живеят с баща си.

Сашка Васева

Сашка Васева е на предела на силите си

Сашка Васева проплака, че съпругът й се опитва да я очерни и в исковата си молба е заявил, че иска родителските права, тъй като тя е наркоманка и психопатка и не може да се грижи за тях. Изпълнителката заяви, че дори не приема медикаменти за настинка, тъй като се лекува с хомеопатия.

Шоуменът се опита да я успокои, заявявайки че в повечето случаи родителските права се присъждат на майката на децата. Със сълзи на очи Сашка Васева каза, че много се страхува да не загуби децата си, тъй като написаното за нея в медиите може да промени хода на делото. Тя допълни, че разполага с доказателства, с които да обори думите на съпруга си, но въпреки това се страхува.

Дупнишката Мадона призова всички медии да проявят разбиране и да преустановят писанията си за нея, тъй като в момента преживява много тежки мигове и не желае решението на съдиите да бъде повлияно от неверни слухове за нея.

Скандалната певица изплака болката си, заявявайки че е на предела на силите си. Тя се обърна към съпруга си от ефира на бТВ с молба да не й отнема децата, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар