Анна Леонтиева е била влюбена в турчин, твърди спряганият за неин любовник Герман КостинАнна Леонтиева за последно е видяна в автомобил с кавказец на име Паша

Анна Леонтиева е била забелязана в автомобил в турска регистрация дни преди да бъде убита. Това твърди набеденият за неин любовник Герман Костин. Мъжът, който сам се свърза с руските медии и поиска да разкаже какво знае за случилото се, твърди, че се е видял за последно с мъртвата жена в края на февруари в София.

[caption id="attachment_442389" align="alignright" width="300"]Анна Леонтиева и Никита Анна Леонтиева и Никита[/caption]

Тогава, след срещата им, Леонтиева се качила в тузарска кола с турска регистрация и отпрашила в неизвестна посока. Заедно с нея бил и синът й Никита, който също беше открит мъртъв. Зад волана на автомобила пък бил кавказец, на около 35 години, на име Паша, твърди Костин. Той твърди, че никога не е имал интимна връзка с жертвата, тъй като тя е била влюбена в млад мъж от турски произход.

Заради когото е пристигнала в България. По повод познанството си с Анна Леонтиева 50-годишният мъж твърди, че двамата се познават покрай съпруга й - Вадим Плотников, който бил негов добър приятел. Той и Анна били негови съседи в Кипър, където Костин живеел заедно с жена си и двете си деца - момичета, научиха от vsekiden.com.

Припомняме ви, че разчлененото тяло на Анна Леонтиева беше открито в началото на март край Приморско. 17 дена по-късно беше открито и тялото на сина й Никита, натъпкано в куфар, край Пасарел. Едва направените по-късно експертизи свързаха двата трупа и стана ясно, че те са на майка и син. Детето най-вероятно е било убито, защото е станало свидетел на смъртта на майка си, смятат криминалистите.

Все още обаче няма заподозрян за тежкото престъпление.