"Женени от пръв поглед" вбеси зрителите с поведението на НаскоЗрителите настръхнаха срещу любимеца си от "Женени от пръв поглед"

Зрителите скочиха на бунт срещу "Женени от пръв поглед". Феновете на предаването се настроиха не срещу кого да е, а срещу доскорошния си любимец Атанас. Който ги възмути сериозно с изпълненията си насред каталунската столица Барселона. Където той и съпругата му Антония са на сватбено пътешествие, осигурено им от риалитито.

[caption id="attachment_442375" align="alignright" width="300"]Наско от "Женени от пръв поглед" разгневи зрителите Наско от "Женени от пръв поглед" разгневи зрителите[/caption]

Повече от ясно е, че Наско никога не е бил в Испания, а най-вероятно изобщо и не е излизал от страната ни, тъй като призна, че не е летял със самолет. Дали това обаче е достатъчно оправдание за начина, по който се държа в самото сърце на Барселона? Емблемата на града - парка Сиутаделя, в който той намери за много оригинално да се покатери по едно от мандариновите дръвчета та, за да откъсне плодове за половинката си.

Което дръвче, забележете, е посадено там с декоративна цел и хората много добре знаят, че е трябва да се катерят по него и да късат от плодовете му. Или поне възпитаните хора го знаят, втрещени са зрителите. Очевидно във възторг от "подвига" си, Атанас изобщо не забеляза пълните с присмех и съжаление погледи на чужденците, които се спряха, за да гледат сеира на българина.

На всичкото отгоре пресният младоженец се беше "изтупал" развлечен анцунг, очевидно пропускайки момента, че подобно облекло е подходящо за фитнеса, но не и за разходка в града, още повече в един от емблематичните градове на цяла Европа.

За капак на всичко, Наско намери за удачно да захвърли анцунга, за да се изкъпе в леденото море, тъй като искал да докаже на съпругата си колко много я обича. "По какъв начин това нощно къпане й го доказва?", недоумяват онлайн потребителите.