Ивана сподели огромната си благодарност към проф. Мермерски!

Чалга звездата Ивана е решила да се втали неузнаваемо за началото на лятото. Певицата се е спряла на рецепта, която не й е препоръчана от някаква неизвестна знахарка.

Поп фолк ветеранката я е научила за рецептата на проф. Мермерски от своя приятелка и е решила да премахне излишните килца с нея. Методът за топене на наднорменото тегло е много ефикасен и лесен за изпълнение.

[caption id="attachment_442282" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана отслабнала драстично с рецептата на проф. Мермерски[/caption]

То включва бурканче нискомаслено кисело мляко, мед, пектин на прах, канела и две лъжички смлени орехи. Тази смес се разбърква и от нея се взимат по две лъжици три пъти на ден. През останалото време си хапваш, като наблягаш в дневното си меню повече на плодовете. Проф. Христо Мермерски не забранява и консумацията на меса, включително и на свинско. Но препоръчва пържолата да е на скара, а не да е приготвена чрез печене или пържене.

Освен това отй препоръчва да има най-малко два часа разстояние между хапването на месото и после, след като изядеш един банан примерно. Преди известно време Ивана е пробвала тази рецепта и се е убедила, че действа. Певицатга е успяла да свали пет килограма за седмица. Това се случило преди две години и след като се убедила в ефекта я зарязала, защото ангажиментите и работата й са попречили да продължи с диетата.

Сега обаче е твърдо решена да не се отказва и да бъде по-упорита. Една от най-оборотните певици на „Пайнер” е доволна и от това, че диетата не само сваля наднорменото тегло, но и укрепва имунната система.

В добавка Ивана взима и новата добавка за отслабване Ню грийн лайн. Тя е на бившата депутатка от ДПС Петя Раева. От нея, която е изцяло на билкова основа поп фолк дивата пие по две сашета на ден. Хранителната добавка освен, че топи мазнинки, дава и много енергия. Ивана се е зарекла не само да отслабне, но и да си възвърне фигурата, каквато е имала преди тринадесет години.