Дарина Павлова откраднала гадже на колежката си от журито на България търси талантДарина Павлова и Илиана Беновска не могат да се понасят, но го крият

Дарина Павлова и Илиана Беновска не могат да се понасят. Двете дами, които са част от журито на България търси талант, крият вражда, която е на около 30 години. А причината за раздора помежду им е повече от прозаична - мъж. Публична тайна в софийските светски среди е, че госпожа Мулти отмъкнала гаджето на журналистката. При това с доста хитрост и интриги.

[caption id="attachment_442253" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова е на нож с Илиана Беновска Дарина Павлова е на нож с Илиана Беновска[/caption]

По онова време Беновска била все още млада, а и самата Дарина Павлова била току що пристигнала в София бедна провинциалистка, мечтаеща да изгради актьорска кариера, коментират запознати. През 80-те години, когато се разиграла цялата драма, двете били първи приятелки, а Беновска, която вече работела като помощник-режисьор, помагала на девойката от Казанлък с дрехи и пари.

Приятелството им приключило в момента, в който Беновска успяла да завърти главата на един от най-видните столични ергени - син на влиятелен служите на УБО. По когото въздишали не една и две девойки. Журналистката обаче успяла да го впечатли с острия си ум и елегантна фигура и двамата бързо станали двойка.

Но напористата Дарина била готова на всичко, за да се уреди с някой богаташ и набързо впрегнала целия си чар и тарикатски номера, за да се намърда в леглото на гаджето на приятелката си. И успяла.

И макар забивката да не се оказала нещо сериозно, Беновска така и не могла да прости предателството на уж добрата си приятелка. И с приятелството им било свършено, научиха от hotarena.net. Благодарение на краткотрайната си афера с влиятелния наследник пък Дарина Павлова успяла да се намърда в светските среди на столицата, където по-късно среща и Илия Павлов. И успява да го раздели с жена му.