Анелия е ужасена от страшния кошмар, който я връхлетя!

Поп фолк дивата Анелия е адски уплашена. Фолкаджийката не е на себе си от известно време. Една от най-хубавите певица на чалгата в последно време сънувала все един и същи кошмар. И той е как я блъска автомобил и тя умира на място. Една от най-тиражираните певици на „Пайнер” не може да се отърве от гадното чувство, че това наистина ще й се случи.

Анелия дотолкова е повярвала, че това ще умре от катастрофа, че буквално трепери като лист, безпокоят се и нейни приятелки. Фолкаджийката не само се стряскала, че сънят й може да се сбъдне и да се окаже пророчески, ами и непрекъснато четяла съновници и друга подобна литература, за да се информира какво означава.

[caption id="attachment_442230" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия умира от страх след тези сънища[/caption]

Изпълнителката на „Не мога да губя” така зле се чувствала в последно време, че се будела посред нощ, била цялата обляна в пот от натрапчивото съновидение и след това не успявала да мигне до края на нощта. Пред близки изтерзаната чалга звезда се изповядала, че вече дори и и няма желание да пее.

Анелия решила да посети и ясновидка, за да види дали има нещо лошо в този кошмар. Известната гадателка успокоила Анелия, че в този сън няма нищо застрашително. Дори напротив, чакали я доста хубави неща. Въпреки това певицата все още не може са се отърси от обзелия я страх.

Анелия има славата на една от най-стилните дами в гилдията. Но след като сънувала непрекъснато как я блъска кола, певицата занемарила и външния си вид. Фенове се недоволни, че на последните си участия тя има повече изцепки и от другите си колежки, които по принцип са си каръци.

Поп фолк фурията толкова се вдала в страха си, че почти не ходела и на купони. След като посетила врачката обаче, по настояване на верните си дружки, Анелия полека взела да се съвзема и да се връща към нормалния си ритъм на работа.