Васил Найденов в страшен скандал с роднина!

Васил Найденов здравата се изпокарал със свой братовчед. Стефан, както се казвал роднината му изпитал чутовен скандал на гърба си от естрадната легенда. Защото Васко Кеца бил маниак на тема цветя. Той отглеждал с изключителна любов и прецизност красивите китки и треперел нещо да не им се случи.

Затова, когато бил по участия из страната певеца оставял ключа на роднини, за да се грижи за тях. Изпълнителят на „Синева” често използвал родата си за слуги, но пък за сметка на това щедро им се отплащал. При въпросният случай Васил Найденов отсъствал от дома си в квартал „Иван Вазов” четири дни и дал подробни инструкции как да полива Стефан неговите любими растения. Васко Кеца не се задоволил само с устни указания.

[caption id="attachment_442193" align="alignright" width="300"]Васил Найденов Васил Найденов забърка страшен скандал със свой роднина[/caption]

На едно листче той написал с каква вода, при каква температура, колко пъти на ден или през ден да се поливат и какви грижи да се полагат за цветята му. Инструктажът бил изключително подробен и пълен, с най-малките, незначителна на пръв поглед подробности. Братовчедът Стефан обещал да се грижи много осторожно за цветя на Васко Кеца и певецът спокойно тръгнал да пее из страната. Каква била изненадата му, когато се завърнал.

С ужас видял, че в една от саксиите няколко стръка от цветята му са клюмнали. Веднага повикал Стефан и го подложил на кръстосан разпит. Отначало виновника отричал всичко и твърдял, че е полагал грижите така, както си пишело в инструкциите.

Но накрая не издържал на зловещия разпит и си признал истината. Казал, че наистина поливал въпросното цвете не с вода със стайна температура, а направо от чешмата, без да изчака определения период.

Скандалът бил толкова гръмогласен, че някои от комшиите помислили, че певеца се кара с родата си заради това, че някой от тях му е откраднал пари. Възмущението на Васил Найденов не спряло дотук. Той се оплакал и на колегите си, че не може за нищо да разчита на роднините си, какво остава да се довери на чужди хора.