Ново разкритие за зверски убитите Анна Леонтиева и Никита!

Жестоко убитите Анна Леонтиева и синът й Никита са страдали от рядко наследствено заболяване. Те имали изкривяване на стъпалото под голям ъгъл, което предизвикало болки в костите и ставите. Майка и син се лекували от тази болест в „Пирогов”.

35-годишната жена, чийто труп бе намерен разчленен и разпръснат из плажа на Приморско не била известна сред руската общественост. Рускинята била купила апартамент в морския град през 2008 г., но се настанила в него доста по-късно. Според руските медии убитата била съсобственичка на жилището с руснака Герман Костин, който бил женен за българка.

[caption id="attachment_442183" align="alignright" width="300"]Никита Анна Леонтиева и малкият Никита страдали от обща болест[/caption]

Отношенията на двамата не са изяснени на този етап. Няколко версии се тиражират в руските издания. Според една от тях Анна Леонтиева не е работела, а е живяла от издръжката, която изпращал богатия й съпруг на детето им. Бившият й мъж е бил бащата 5-годишния й син Никита.

Според друга хипотеза Анна е била юристка и здраво е работела, като е карала и червен „Мерцедес”. Твърде самостоятелна, енергична, тя е обожавала сина си и обичала парите. Трета теория гласи, че Анна се омъжвала на няколко пъти за заможни мъже. Тя купувала имоти в България и Кипър, и накрая се изпокрила в чужбина със сина си Никита след последния си развод.

Жестоко убитата рускиня е родена в град Соликамск, разположен на двеста километра от Перм. Учи право в Перм и бързо сключва брак с първия си съпруг от Санкт Петербург. Не може да намери работа и затова често пътува до Перм. Започва работа в областната администрация, където се запознава с втория си, доста по-възрастен съпруг от нея Вадим Плотников. Богатият мъж е заемал висок пост в правителството на Перм.57-годишният Вадим бил шеф на департамента по здравеопазване. Той е баща на сина й. На поста бившия й втори съпруг остава до 2011 година, когато се разделят с Анна. Оттогава той е главен лекар на на онкодиспансера в Перм.

Шефът й я описва като кариеристка, с бърз ум, която изпълнява перфектно задачите си и винаги иска да е първа. Като целеустремена и дисциплинирана я познават и нейните колеги. След развода си с втория си мъж тя заминава в чужбина, където следите й се губят. Нейни приятелки от социалната мрежа я знаят като човек, който винаги е готов да помогне.