Галена поднесе поредната изненада на Галин с отношението си към Десислава!

Галена и Десислава се обединиха заради общото благо. Двете бяха доскорошни врагини заради богаташа Галин. Бившата жена на милионера Десислава и настоящата му съпруга Галена водеха студена война помежду си заради това, че бяха делили общо легло с един и същи мъж. Но томахавките вече са заровени и едни от най-тиражираните певици на „Пайнер” са си като първи дружки. Което хвърли Галин в шаш.

Десислава, която за малко изчезна от музикалната компания и се засили да прави самостоятелна кариера, отново се приземи при „Пайнер” и първа подала ръка на Галена, твърди упоритата клюка из чалга гилдията. Миньончето усетило, че само така ще има полза и решило ловко да се възползва от момента.

[caption id="attachment_442129" align="alignright" width="300"]Галена Галена за пореден път успя да изуми своя съпруг[/caption]

Въпреки че преди Деси пееше друга песен и разказваше, че Галена я отървала от бившия й, нещата сега са коренно различни. Десислава стоплила отношения си и с Галин, защото изгодата е голяма, не спират да я коментират зад гърба й колежките.

Двете певици ще правят общо парче, като вярват, че ще е хитово. Още преди да се появи на пазара, интересът към дуетната им песен вече е възбудило огромния интерес на меломаните. Добрата вест за поп фолк дивата Десислава е, че няма да се бръкне и за стотинка за това парче. Всичко ще плати Галин, който давал луди пари за кариерата на жена си. А и не само това. По този начин славата отново се връща към Деси, а и прожекторите пак ще са насочени към нея.

Това още повече карало Десислава се мазни на поп фолк идола Галена. Една от най-тиражираните певици също поела ръката за примирение с огромна охота. Галена разбрала, че полза от крамоли няма, а и Гален настоявал двете да направят обща песен, защото много му допадало пеенето на бившата му.

Вафленият бос често е признавал, че много харесва мощния глас на дребната си първа жена. Все пак на всички им е ясно, че двете няма как да са приятелки, а всичко е за пред камери и заради кариерата.