Бориса Тютюнджиева сломи Андрей Арнаудов с решението си!

Бориса Тютюнджиева разкри своя тайна и с това не докара положителни емоции на гаджето си. Припомняме, че след като участва в „Къртицата”, тя стана любовница на единия от продуцентите Андрей Арнаудов. Двамата се впуснаха в една щура ваканция миналата година, като обиколиха доста примамливи дестинации. Дори се заговори, че палавата моделка добре е източила тлъстите банкови сметки на очилатия опосум.

Дали това е така не се знае със сигурност, но двамата са все още заедно. Според упоритата клюка двамата ги разделиха, защото Бориса Тютюнджиева отказала да роди наследник на продуцента. Но сега самата красавица обясни, че още не е готова да става майка. На този етап тя не мисли за памперси и дундуркане на бебета. 24-годишната чаровница каза, че трябва да натрупаш достатъчно опит и да си видял доста неща от живота си, за да се решиш да си имаш дете.

[caption id="attachment_442120" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева не иска деца от Андрей. Решението й го сломи[/caption]

Защото само така ти би могъл да му предадеш доста житейски уроци и да го възпитаваш правилно. На този етап обаче гаджето на Андрей Арнаудов не се чувствала достатъчно зряла и отговорна за тази решителна крачка в живота си.

Преди известно време Бориса каза, че първо иска да завърши образованието си. Тя развива в момента доста печеливш бизнес, за който Андрей нямал пръст. Разбра се, че тя е създала цех за производство на обувки и на този етап нещата вървят повече от добре. Идеята дошла от нейна приятелка и тя я реализирала.

Вложила спечеленото от фотосесии и реклами по различни списания и модни подиуми. В началото тя потърсила български цехове, но цените им били високи и трябвало да поръча най-малко 20 бройки от един и същи модел. Затова Бориса Тютюнджиева се спряла на малка фабрика извън Рим, заради по-ниските цени и по-високото качество на материалите. За предстоящият сезон моделката обясни, че ще са особено актуални металните токчета, златните верижки и електриковите десени.