Нещастия сполетяха Слави Трифонов преди големия концерт на Ку-ку бенд в Арена Армеец

Крадец може да се е внедрил в екипа на Слави Трифнов. Само за броени дни няколко неприятни случки застигнаха хората на Дългия. Първо Йордан Йончев-Гъмзата се раздели с един от своите уникални тромпети, цената на който е няколко хиляди лева. След това новата песен на шоумена изтече в интернет – пише „България днес”. „Откраднаха тромпета от колата ми. Който го е взел, моля да го върне. Надявам се, като разберете, че не можете да свирите на тромпет, да го подхвърлите някъде с една бележка. Имам няколко тромпета, но този ми беше любим. Този е първият такъв за Източна Европа и може би няма друг като него. Няма къде да го продадат” – изплака в ефир Гъмзата, но инструментът все още не е върнат.

[caption id="attachment_442080" align="alignleft" width="300"]Суеверия вече тресат Слави Трифонов Суеверия вече тресат Слави Трифонов[/caption]

Екипът на Слави Трифонов бе застигнат и от друга неприятност. Новата им песен „Алелуя” изтече в интернет. Никой от екипа на Дългия не знае как парчето е попаднало в сайт за видеосподеляне и кой го е публикувал там, а шоуменът се опасява, че някой от екипа му може да го е предал. „Хакнали са компютъра на Евгени Димитров-Маестрото” – разкри и самият Слави Трифонов. Всичките неприятни инциденти се случват малко преди дългоочаквания концерт на „Ку-ку бенд” в „Арена Армеец”. Шоуменът е притеснен, че много хора им завиждат и не им мислят доброто. Заради лошия късмет в последните седмици Слави Трифонов е станал суеверен. Дългия признава, че никога не е вярвал в знаците на съдбата, но все по-често тя го изненадва неприятно. За да се предпазва от повече злополучия, шоуменът е вързал червен конец на лявата си ръка. И в личния живот водещият е настигнат от нещастия. Наскоро той се раздели с дългогодишната си приятелка балерината Мартина.