Ники Кънчев е част от екипа на предаване, продуцирано от Магърдич Халваджиян

Ники Кънчев събра кураж да бие шута на Нико Тупарев.

Тв водещият за пръв път „изневери” на продуцента си и стана част от журито на новия телевизионен формат „И аз го мога”, чийто продуцент е Магърдич Халдавжиян. Ники Кънчев обаче твърди, че двамата с Нико Тупарев не са се карали и никой от тях не се сърди на другия.

Той не отрича, че именно с него са сътворили някои от класиките в българския ефир и са си доказали всичко.

[caption id="attachment_442067" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев е част от екипа на предаване, продуцирано от Магърдич Халваджиян Ники Кънчев е част от екипа на предаване, продуцирано от Магърдич Халваджиян[/caption]

Освен това Нико Тупарев е кръстник на дъщерята на Ники Кънчев - Мари София. Тв водещият споделя с усмивка пред списание LOVE style, че когато била мъничка, дъщеря му целувала телевизора, щом го видела и наддавала боен вик „тати, тати”. Сега вече посреща по-хладно телевизионните му изяви.

Ники Кънчев не скри, че и той като всеки родител глези дъщеря си и е на мнение, че има време да бъде строг, а и животът и без това няма да я жали и ще й зашлеви доста плесници. Освен това тв водещият внася яснота пред списанието и по въпроса дали певицата Йорданка Христова, която му е кръстница и дъщеря й Ивана са му сърдити за това, че по време на един от лайфовете на „ВИП Брадър” си позволи да навлезе твърде навътре в личното им пространство. Тв водещият определя Йорданка Христова като една от най-интелигентните представителки на нежния пол в страната.

Той подчертава, че неслучайно я е избрал да бъде негов духовен водач. Вече 15 години тя не пропуска да му се обади на всеки 1 юли, за да му напомни да не си позволява да се отклони от Божия път. В този ред на мисли, Ники Кънчев е категоричен, че Йорданка Христова не би могла да му се разсърди никога, пише pik.bg.