Коко Динев съвсем я закъса с бизнеса си, култовото му заведение остана без клиентиКоко Динев удари дъното, Кошарите стана обект на гавра

Коко Динев съвсем я закъса. Бизнесменът, известен със слабостта си към поп фолк певиците, буквално е ударил дъното след като никой не иска да ходи в емблематичното му заведение Кошарите. Основна причина за това е страхът на хората за сигурността им, след като през 2012 година пред входа на заведението избухна бомба. Самият ресторант понесе доста материални щети, а освен това се отрази и пагубно на реномето му.

[caption id="attachment_442036" align="alignright" width="300"]Коко Динев занемари Кошарите Коко Динев занемари Кошарите[/caption]

Заради тази случка клиентите на Кошарите малко по малко започнаха да спират да посещават мястото. В резултат на намалелия оборот Коко Динев опита да спести пари и това се отрази както на качеството на храната, така и на хигиената в заведението, коментират възмутени хора.

За капак на всичко, бизнесменът е решил да прибегне до отчаяни мерки, за да привлече хората обратно. А именно - като предложи популярната по морето оферта "Плащаш 20 лева, а ядеш колкото можеш", Тази практика по принцип се прилага по морето, но е с доста съмнителна репутация, тъй като предлаганата храна не е с особено високо качество, а алкохолът е менте.

И вследствие на това много летовници се оказаха в токсикологията по време на изминалия летен сезон, научиха от hotarena.net.

В името на печалбата обаче Коко Динев въвежда тази практика и в Кошарите. Но специалистите са скептични, че тя ще доведе до успех, тъй като привлича единствено паплач, не и нормални хора. А това ще изгони дори и малкото останали свестни клиенти, коментират форумци.