Дарина Павлова разкри как се поддържа във формаДарина Павлова е върла фенка на балета, с който лекува и гръбначния си стълб

Дарина Павлова разкри тайната на перфектната си форма. Вдовицата на застреляния шеф на Мултигруп буквално грее и изглежда зашеметяващо за своите 52 години. Противно на очакванията, тя дължи добрата си форма не на пластичните корекции. Или поне не само на тях.

[caption id="attachment_442027" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова разкри тайната за перфектната си форма Дарина Павлова разкри тайната за перфектната си форма[/caption]

Госпожа Мулти е избрала нетрадиционен начин да поддържа не само тялото, но и духа си млади. Дарина се е отдала на балет, с който не само, че се поддържа във форма, ами и лекува леките увреждания, които има на гръбначния си стълб. Тя се е запалила по системата, разработена от известната френска балерина Натали Дроен, която е нарекла упражненията си "сакрална архитектура на тялото". По своята същност въпросните упражнения представляват комбинация от повтарящи се движения, правилно дишане и молитви, благодарение на които организмът се лекува сам.

Тази система е последния писък на модата сред хората от световния хайлайф, а авторката й е танцувала цели 13 години на балетната сцена, била е омъжена за граф, има седем деца и продължава да изглежда перфектно.

Чрез дишането и движенията умората се премахва напълно от тялото, научиха от hotarena.net. Мускулите се отпускат, гръбначният стълб се укрепва и се коригира цялостната осанка на тялото. Освен това се нормализира и теглото, а подвижността на ставите се възвръща.

Дарина Павлова е просто очарована от резултатите и не крие, че се чувства отлично само след няколко тренировки. Госпожа Мулти дори е препоръчала системата на своите приятелки.