От МВР не са убедени, че Никита Леонтиев е жертвата, открита в куфар край ПасарелЛипсват категорични доказателства, че детето от куфара е Никита Леонтиев

Нов обрат по случая с откритото край Пасарел мъртво момче, натъпкано в куфар. Оказа се, че от МВР не са убедени, че на 100% са установили самоличността на невръстната жертва. Разследващите малко по-рано днес обявиха, че липсват категорични доказателства, че именно Никита Леонтиев е мъртвото момченце. Направените анализи все още не са готови, а без тях няма как да се каже дали момчето от куфара е малкият Никита и дали откритото край Приморско разчленено женско тяло принадлежи на майка му Анна Леонтиева.

[caption id="attachment_442020" align="alignleft" width="300"]Не е сигурно, че малкият Никита Леонтиев е жертвата от Пасарел Не е сигурно, че малкият Никита Леонтиев е жертвата от Пасарел[/caption]

Криминалистите обясниха, че са разпространили снимките на Никита и Анна, тъй като има доста голяма вероятност точно те да са жертвите на тежкото престъпление. Тъй като от доста време са изчезнали и не са се свързвали с близките си. Така че до момента съмненията, че те са убитите, са само хипотези.

"Напълно възможно е в един момент да се обадят, затова разпространихме техните снимки, за да се свържат с нас", обясни Георги Костов, главен секретар на МВР. В руските медии пък се появи информация, че майката на Анна и и баба на русначето е разпознала дъщеря си и внука си на разпространените от МВР снимки. Възрастната жена разказа, че дъщеря й работи като чиновник в правителството на град Перм.

Омъжена е за втори път, за доста по-възрастен от нея мъж, с който са се занимавали с покупка на недвижими имоти в България и Кипър. Властите в Русия пък не изключват възможността в тежкото престъпление да има и други жертви. Извършителят все още е неизвестен.