И Люба Ризова отиде в Нова тв

Дългогодишният шеф на „Новините” в Би Ти Ви – Люба Ризова, би шута на медията.

Люба Ризова вече е част от екипа на „Господари на ефира” в конкурентната Нова тв и информацията бе потвърдена от самата нея малко по-рано днес. Тя ще консултира екипа на шоуто за разследвания. С течение на времето предаването „Господари на ефира” се превърна в институция. Люба Ризова разкрива, че в началото на тази година е получила доста изкусително предложение от Джуди Халваджиян, на което не е успяла да устои и така се е присъединила към екипа им.

[caption id="attachment_442015" align="alignright" width="300"]Люба Ризова стана част от екипа на "Господари на ефира" Люба Ризова стана част от екипа на "Господари на ефира"[/caption]

Бившата шефка на Би Ти Ви новините разкрива, че винаги е харесвала това предаване, но когато се е запознала с екипа го е харесала още повече отпреди. Люба Ризова определя хората от екипа на „Господари на ефира” като млади и изключително ентусиазирани и отдадени на каузата хора, които са готови да разрешат всякакъв проблем в името на това справедливостта да възтържествува. За разлика от останалите обаче те го правят посредством хумора и иронията. Люба Ризова изрази надежда, че със своите знания и опит ще е от полза на екипа, който вероятно ще продължи да се утвърждава като институция, пише Блиц.

Люба Ризова не крие, че работата в Би Ти Ви й липсва, но подчертава, че за новините и останалите й ангажименти не е уместно да се говори. Като начало новото попълнение в екипа не възнамерява да прави промени, но допълни, че с продуцента и целия екип вече обсъждат различни и интересни идеи и тепърва предстои да бъде взето решението кое в предаването би могло да стане по-добро отколкото е. Това е сериозно предизвикателство пред бившия кадър на Би Ти Ви, тъй като „Господари на ефира” в продължение на години не спират да доказват своя професионализъм. В заключение тя посочва, че няма нещо в предаването, което да не й е харесало като зрител, пише pik.bg.