Зрителите скочиха срещу Маги Халваджиян заради Крисия!

Преобразяването на Мая Бежанска в ролята на ангелогласната Крисия снощи в "Като две капки вода" обра негативните емоции на зрителите. Припомняме, че в ефира на шоуто по нова телевизия в ролята на 10-годишното дете чудо от Разград се преобрази актрисата Мая Бежанска, а на братята пианисти Ибрахим и Хасан водещите на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Войната стартира между продуцентите от конкурентните медии Маги Халваджиян и водещият на „Шоуто на Слави" Слави Трифонов. Двамата се състезават за рейтинг и влияние, но войната между тях излезе и извън рамките на позволеното.

[caption id="attachment_441997" align="alignright" width="298"]Крисия Мая Бежанска буквално се изгаври с прекрасната Крисия[/caption]

Дългокосият арменец вкара в предаването имитация на малката звеpдта и на песента й , с която тя се класира на второ място в детската Евровизия – „Планетата на децата”.

Неумелата имитация накара хиляди зрители и потребители на Фейсбук буквално да засипят социалната мрежа с коментари. Те са изключително зле настроени срещу опита на актрисата да се преобрази в уникалното момиче Крисия. Зрители и фейсбукари не одобряват това превъплащение и го намират не само за грозно, обидно, но и много гротесно и неумело.

Аудиторията никак не е впечатлена от хрумването на продуцента на „Като две капки вода” да вкара в програмата снощи имитацията в образа на гениалната Крисия. Опитът се оказа неудачен и не малък брой от зрителите недоумяват защо между в конфликта между Маги и Слави трябва да се замесва и то доста подигравателно, умението на Крисия да пее като ангел.

Зрителите не само не одобряват „виенето на Мая” и пародията на водещите, но и недоумяват защо трябва да се замесват в препирните между двамата продуценти деца, които отгоре на всичко и прославиха България далеч извън пределите й.