Венета Райкова се изсмя на слуховете, че започва ново предаване!

Венета Райкова се е отдала на пълен релакс. Бившата водеща на „Горещо”, което замина в нафталина отрече, че ще започва ново предаване. Блондинката сподели, че на този етап иска да си почине добре и възнамерява да го направи поне до есента.

Тя имала достатъчно спестявания от работата си като телевизионерка, а и съпруга й Тишо започнал печеливш бизнес. С него мъжът й не само успявал да я издържа, но и да я глези като принцеса, твърди екс водещата.

[caption id="attachment_441986" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова хвърли бомбата, че Тишо започнал да я издържа[/caption]

Топ водещата сподели още на страницата си в социалната мрежа, че е натрупала като стаж вече осемнадесет години на екран. През всичкото това време си е почивала най-много по ден-два и затова има нужда от голяма почивка, за да се възстанови.

Венета Райкова твърди, че в момента с истинско удоволствие се грижи единствено за сина си Патрик и съпруга си Тишо. Както и на собствената си личност, на глезотии, на модни прически и на пълна почивка. Родената в Попово телевизионерка разкри, че не чете вестници, не гледа телевизия и не се интересува от сайтова. Само си почивала пълноценно, правила дълги разходки, обичали да отмарят със семейството си в планината и по-ненаселени места в страната и напълно се е отдала на спокойствие.

Освен това Вената разкри, че мощно издателство й предлагало да издаде книга. В нея да опише срещите си със знакови фигури от хайлайфа и други известни личности, които са й гостували в студиото на „Горещо”. Венета Райкова съди и лорд Евгени Минчев за обида и очаква съда да се произнесе в нейна полза. Устата журналистка заведе иск срещу паркетния лъв в размер на петдесет хиляди лева и се надява и те да влезат в нейния джоб, щом Темида се произнесе окончателно по казуса.