Елен Колева рискува живота си, за да отслабне

Елен Колева рискува живота си, за да отслабне
5 (100%) 1 vote
Трай, бабо, за хубост! – казва народът за такива като Елен Колева

Актрисата Елен Колева цял месец ходи на опасната процедура кавитация, за да е слаба за риалити шоуто „И аз го мога” – пише „България днес”. Красивата „шивачка” решила да се подложи на метода по препоръка на приятелка. При тази процедура се използват ултразвукови вълни, а действието им разрушава мастните депа в тялото. Актрисата предпочела да използва процедурата за най-трудно отслабващата част от тялото си – ханша и бедрата.
„Бях напълняла през лятото с повече от 10 кг. Сложих се на диета, но не помогна, затова предпочетох бързото отслабване с кавитация, макар да знам, че е много вредна за мен” – обяснила на колежките си от Народния театър Елен Колева.

Елен Колева

Елен Колева съзнава риска от процедурата

След като повече от месец актрисата чинно спазвала часа си за процедурата, тя действително свалила от проблемните части повече от 5 сантиметра.
„Няма метод за отслабване, който да е толкова бърз, колкото кавитацията” – обяснили й от централното софийско студио, където малко преди тази процедура Елен Колева минала и през „Терапията на Мадона”, включваща подмладяващи маски за лице.
От година и половина методът кавитация е забранен в много страни в Европа. Причината е, че не при всички случаи вследствие налягането чрез ултравиолетовия апарат се пукат мастните клетки. Понякога те се поемат от лимфната система и остават в черния дроб на желаещия да отслабне, без да се изхвърлят с отделителната му система.
„Това може да доведе до проблем с много органи, както и с костите, на които също не влияе добре” – споделят лекарите за метода, който е избрала Елен Колева, за да отслабне. Те не препоръчват нездравословната процедура независимо от бързия й ефект.

Днес Елен Колева има рожден ден и навършва 31 години. Пожелаваме й успех в шоуто и щастие в личен план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар