Дарина Павлова ще стане баба за пръв път това лятоДарина Павлова няма търпение да гушне първото си внуче

Дарина Павлова е в трескава подготовка за първото си внуче. Вдовицата на Илия Павлов ще стане баба за първи път това лято след като стана ясно, че заварената й дъщеря Венцеслава очаква дете. Самата госпожа Мулти се е похвалила на близката си приятелка Марта Вачкова за щастливото събитие.

[caption id="attachment_441957" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова няма търпение да стане баба Дарина Павлова няма търпение да стане баба[/caption]

Поради тази причина Дарина се е върнала за няколко дена в Рим, където да напазарува всичко необходимо за бъдещото бебе. Павлова от сега се е заела да купува подаръци като не крие, че буквално е на седмото небе от щастие от хубавата новина. "Дано всичко да е наред", моли се бъдещата баба.

Прадядото - Павел Найденов, също не може да скрие вълнението си. Бащата на Илия Павлов се надява бебокът да е момче. Все още не е ясно дали бъдещите родители са се спрели на име за наследника си. Таткото - Тарек Микнас, е от много голям род и не се знае дали няма да изберат да кръстят детето на някой от неговата фамилия, коментира Найденов. Най-важното обаче е всичко да мине добре и бебето да се роди живо и здраво.

Бащата на Илия Павлов отсега е подготвил златна огърлица за внучката си и златна гривна за бебето й, които ще им даде след раждането. Припомняме ви, че Венцеслава се омъжи миналата година за избраника си на луксозна церемония в Италия. По-късно двамата направиха и още една, скромна церемония в Кипър, научиха от hotarena.net.

Освен Дарина Павлова, майката на Венцеслава също няма търпение да гушне внучето си. Двете бъдещи баби се разбират повече от добре, след като успяха да запазят добрите си отношения и след смъртта на Илия Павлов.