Нови разкрития за убийството на Никита Леонтиев

Нови разкрития за убийството на Никита Леонтиев
5 (100%) 1 vote

Изплуваха нови разкрития около жестокото убийство на Никита Леонтиев и майка му

Полицията продължава разследването по случая с убийството на 5-годишния Никита Леонтиев. На 20 март момчето беше открито мъртво в куфар, захвърлен във водите на река край Пасарел.

Майка на убитото дете е жената, чийто труп беше открит разчленен в гориста местност до Приморско, разкри източник на разследването. Първоначално тази версия не беше потвърдена на 100%, тъй като е необходимо да се вземе ДНК от бащата.

Никита Леонтиев и майка му са пристигнали в България от Кипър. Руснак, живеещ в Кипър ги е свързал с техни сънародници, които живеят у нас. Все още не е ясно защо детето и майка му са дошли в България.

Никита Леонтев

Полицията издирва кавказки гражданин за убийството на Никита Леонтев

Бащата на Никита Леонтиев е руснак и в момента е в родината си. Категорично отпадат подозренията върху него. Очаква се всеки момент той да пристигне в България, за да прибере трупа на сина си. Установено е, че родителят на убитото момче не е напускал пределите на родината си и не е влизал в страната ни.

Полицията издирва мъж от кавказки произход, който е главен заподозрян за жестокото престъпление. Предполага се, че той е напуснал страната ни и е заминал за Кипър след убийството.

Според криминалистите детето е било убито 20 дни след майка си. Не е ясно какво е правил убиеца с него през този период.

Неясно засега е и къде е живяло детето през това време.

Човекът, който е посрещнал Никита Леонтиев и майка му Анна у нас, не е Герман, както първоначално се твърдеше.

Последният известен адрес, на който са пребивавали убитото дете и неговата родителка, е апартамент в столичния квартал „Витоша“. Жилището беше запечатано още в петък, пише ПИК.

Апартаментът в столицата, както и този в Приморско, са собственост на Герман Костин. 51-годишният мъж е женен за българка. Той и съпругата му Весела развиват мащабен бизнес с недвижими имоти в Кипър.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар