Филип Златанов взриви ефира с признанията, които направи

Филип Златанов взриви ефира с признанията, които направи
5 (100%) 1 vote

За пръв път Филип Златанов проговори за скандала с тефтерчето

Бившият шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов проговори за пръв път след скандала с тефтерите. Той беше гост в сутрешния блок на бТВ. Повелителят на тефтерите заяви, че е избрал да говори пред Антон Хекимян, тъй като той е водещ, на който може да се има доверие.

Не по този ласкателен начин се изказа тв водещият за него. Антон Хекимян определи госта си като хладнокръвен.

Филип Златанов се появи в студиото с двамата си адвокати Ирен Савова и Красимир Манев. Бившият шеф на комисията заяви категорично, че тефтерите му са манипулирани. Той заяви, че няма достъп до тях от лятото на 2013 година, когато му бяха отнети при обиск на неговия кабинет.

 Филип Златанов

Филип Златанов се страхува за живота си

Филип Златанов заяви, че липсват листи от записките му. Той допълни, че не е изпълнявал поръчки срещу политици. Бившият шеф на комисията разказа, че докато е бил на поста си при него са постъпвали десетки сигнали за високопоставени личности. Отсяването на истината от клюката изисква много усилия и нерви, категоричен е Златанов. Той допълни, че сигналът срещу Росен Плевнелиев е бил лъжа.

Повелителят на тефтерчетата заяви, че е бил въвлечен в добре планиран сценарий и журналистите имат голяма заслуга за това. Той заяви, че се чувства много зле, тъй като е длъжен да се бори сам срещу всички институции и обществото. Филип Златанов допълни, че е бил избран от Народното събрание и върху него не е оказван натиск.

Бившият шеф на комисията се страхува за живота си. Той сподели, че двамата му адвокати са неотлъчно до него. Филип Златанов проплака, че заради скандала е останал без работа и няма никакви доходи. Той благодари на хората, които му помагат в този тежък момент, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар