От СДВР разпространиха снимка, на която се предполага, че е Никита ЛеонтевНикита Леонтев е мъртвото момченце, чието тяло беше намерено край Пасарел

Снимка, на която се предполага, че е Никита Леонтев - моченцето, открито мъртво край Пасарел, от няколко часа обикаля родните медии и онлайн пространството. Кадърът е разпространен от СДВР, от където обаче отказаха да потвърдят или да отрекат, че на фотото е именно зверски убитото детенце.

[caption id="attachment_441913" align="alignleft" width="300"]Това ли е Никита Леонтев? Това ли е Никита Леонтев?[/caption]

Органите на реда са разпространили снимката, тъй като търсят информация както за детето, така и за жената, която е на кадъра. В изявлението на СДВР се казва само, че разследващите молят всички, които са контактували с момчето или жената от снимката, незабавно да сигнализират в полицията, научиха от "24 часа". Тъй като въпросните лица са свързани с много тежко престъпление, изтъкват от СДВР.

Тази откъслечна информация накара много хора да се съмняват, че на снимката е Никита Леонтев - момчето, открито мъртво, натъпкано в куфар край Пасарел. А жената е рускинята, открита убита край Приморско. За жертвата, чието разкъсано тяло беше намерено край морския ни град, има сериозни съмнения, че има роднинска връзка с намереното в куфара дете. ДНК-а анализите, които са направени до момента обаче не могат да докажат, че това е майка му - Ана Леонтева.

Бащата на Никита също е руски гражданин, но той не е влизал и не е пребивавал на територията на България. Родните разследващи пък издирват друг руски гражданин, за който се предполага, че е имал финансови отношения с майката на детето - Ана.

За момента обаче липсват доказателства той да е свързан по някакъв начин със смъртта на детето.