Слави Трифонов бесен: Окрадоха го най-нагло!

Слави Трифонов бесен: Окрадоха го най-нагло!
3.67 (73.33%) 3 votes

Новата песен на Слави Трифонов бе открадната и пусната в мрежата без разрешение!

Интернет пирати разпространиха в мрежата непозната досега песен, изпълнявана от Слави Трифонов. Неизвестната мелодия и текст се разпространи в мрежата, в най-големия сайт за видеосподеляне-ютюб. Тя е вкарана в мрежата от човек с псевдоним, който се е регистрирал същия ден, когато е пусната песента- това се е случило в събота. Парчето се казва „Алилуя”. Никой от екипа на Дългия не знае как тя е попаднала във виртуалното пространство.

Слави Трифонов

Слави Трифонов бе нагло окраден, а песента пусната в нета

Дясната ръка на Слави- Евгени Димитров обясни, че песента е по текст на Ивайло Вълчев. Маестрото уточни също, че със сигурност записа не е студиен. Парчето най-вероятно е свалена от репетициите в телевизионното им студио на Би Ти Ви. Защото в записа се чуват и други гласове, като този на Цветелина Грахич и на Лилия Стефанова.

Екипът от „Шоуто на Слави” има още доста песни, които не са представяни пред публика. Така се случи с един от хитовете на гологлавия шоумен „Едно ферари с цвят червен”. Парчето стана известно преди още да бъде представено пред широката публика. Подобна популярност доби и дуетното парче на Слави Трифонов и ромската перла Софи Маринова „Единствени” през далечната 2007 година. То също се появи много преди да бъде официално представено пред аудиторията.

На този етап Слави Трифонов и Ку-ку бенд се подготвят трескаво за предстоящия им концерт в зала „Армеец” на 25 април.

Според добре осведомени източници Слави Трифонов не помнел текстовете на много от хитовите си парчета. Причината е, че Дългия вече не приемал покани за участия по кръчми, а и концертната дейност на екипа си е свел до минимум. Затова и най-голямата тревога на шоумена била да не се изложи и да се представи на ниво. И най-вероятно парчето, което се разпространи в сайта за видеосподеделяне е от записа на янкоя от песните, които Дългия репетира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар