С 4 бона се бръкна вдовицата на Главния – Мая Илиева за козметичната операция

ВИП вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, си направи поредната пластична операция на лицето – повдигане на клепачите в елитна столична клиника – съобщава „България днес”. Красавицата се реши на процедурата миналия месец, след като се върна от седмицата на модата в Ню Йорк. Именно там черната вдовица видяла свои дружки от миналото, които изглеждали с по десет години по-млади от нея. „Ботоксът няма да ти помогне да изглеждаш по-млада. Единствено процедурите с вдигане на клепача и намаляване на подпухванията под очите. Само те имат резултат” – зарибили Мая Илиева старите й дружки, бивши жени на покойни мутри, които от години се подвизават зад океана. Когато се върнала в родината, Мая Илиева разузнала най-добрите БГ хирурзи и се възползвала от услугите на елитна столична клиника.

[caption id="attachment_441869" align="alignleft" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева смъкна 5-6 години от възрастта си[/caption]

Първоначално собственикът решил да използва лицето на ВИП вдовицата като реклама, без да й взема пари за процедурата, но бившата манекенка не се навила на предложението му. „Ще си платя като всяка клиентка, не искам да се разгласява” – категорична била дамата и чинно извадила 2000 евро за красотата на двете си очи. Резултатът от операцията на жената на бившия бос на ВИС-2 бил повече от впечатляващ. „За да запазим по-дълго ефекта, ще трябва да се откажете да пушите за известно време” – посъветвали докторите Мая Илиева. Манекенката трудно се съгласила с тази жертва, но в името на хубостта си решила за пореден път да пробва да откаже вредния порок. Веднага след интервенцията 43-годишната вдовица се разхождала известно време с тъмни очила, но вече ги е свалила и е видно, че е премахнала от възрастта си 5-6 години.