Валери Божинов пък заяви преди дни, че отдавна не я обича

Николета Лозанова срина тотално бившата си половинка Валери Божинов.

И всичко това в името на имиджа си. В началото всичко между Николета Лозанова и Валери Божинов изглеждаше като сбъднат сън, а отношенията им наподобяваха розова приказка. Но и тази приказка като всички останали има своя край. Свидетели на сключването на граждански брак между Николета и футболиста разкриват, че е било след поставен ултиматум от страна на плеймейтката.

[caption id="attachment_441844" align="alignright" width="300"]Валери Божинов пък заяви преди дни, че отдавна не я обича Валери Божинов пък заяви преди дни, че отдавна не я обича[/caption]

Всъщност се оказва, че Николета Лозанова настоявала да се омъжи за Валери Божинов не толкоз от любов, колкото водена от желанието си да съсипе тотално бившата му съпруга – Алисия.

Всички знаем, че за толкоз години тя така и не успя да заведе футболиста до олтара. Цялата тази показност около „щастливото” на пръв поглед семейство обаче започнала оказва пагубно влияние върху психиката на Валери Божинов. Близките му разкриват пред списание „Блясък”, че психиката на футболиста е тотално разрушена. Фалшът, в който му се налагало да живее и напрежението, създавано от изкуствения имидж, който бил принуден да поддържа насила повлияха пагубно и върху кариерата му.

Пълният крах на Валери Божинов обаче настъпил, когато научил горчивата вест, че Николета Лозанова не е преставала да се вижда с бившата си изгора Ники Михайлов. Запознати припомнят, че тогава се стигна до няколкомесечна раздяла между влюбените гълъбчета. Николета Лозанова се побърквала само от мисълта, че лъжата за перфектно семейство, която е градила толкоз време може да рухне.

Преди броени дни ритнитопковецът съкруши бившата си половинка Николета Лозанова като заяви, че отдавна вече не я обича, макар да се бе зарекъл, че няма да плюе публично все още законната си съпруга. При все, че категорично отказва да коментира изневерите й, за всички е ясно, че именно това е една от основните причини за раздялата им. Не може да се отрече обаче, че Валери Божинов надмина себе си като заяви пред Ники Михайлов: „Ти си моят брат!”, пише pik.bg.