Иво Сиромахов е на път да достигне богатството на шефа си

Един от сценаристите на Слави Трифонов – Иво Сиромахов е на път да го задмине.

Мълвата носи, че Иво Сиромахов още малко и ще успее да догони богатството на шефа си. И той по пример на Слави Трифонов не престава да инвестира крупните суми в имоти. Сценаристът, който от няколко години го раздава и писател се шири със семейството си в луксозен и просторен имот в затворения комплекс „Делта хил” в пернишкото село Кладница. Тузарският комплекс е обитаван само от баровци, а на тяхно разположение са цял куп екстри.

[caption id="attachment_441825" align="alignright" width="300"]Иво Сиромахов е на път да достигне богатството на шефа си Иво Сиромахов е на път да достигне богатството на шефа си[/caption]

Къщите в тузарското селище са 309 като прилежащите към тях дворове са между 300 и 1 200 кв.м. Желанието на Иво Сиромахов да живее сред природата, наслаждавайки се на чистия въздух го накарало да инвестира крупна сума в имота. Иво Сиромахов, който е роден в София и е живял близо до Руски паметник в продължение на 40 години споделя, че столицата отдавна се е превърнала в доста неприятно място за живот. Той така и не успял да свикне със заобикалящата го мръсотия, непрестанните задръствания и навалицата и поради тази причина решил да си потърси дом сред природата.

Иво Сиромахов обиколил доста места в търсене на просторен имот сред природата, но така и не успял да си хареса нищо, докато не открил затворения комплекс „Делта Хил”. Още първият път, в който го видял, усетил, че именно това е неговото място и допълва, че да откриеш мястото, на което искаш да живееш е равносилно на влюбването. Единственото му неудобство допреди време било свързано с удължаване на пътя до работата му, но проблемът бил решен с нова кола.

Сериозните суми, които Иво Сиромахов похарчил за новите си къща и кола дадоха повод на клюкарите да се замислят, че шефът му Слави Трифонов всъщност вероятно не е толкоз стиснат, колкото го описват по медиите, пише pik.bg.