Филмът „Опасен чар” с Тодор Колев бил полицейска поръчка

Синът на Тодор Колев – Александър Колев, който е от втория му брак с Йорданка Кирилова направи доста интересни разкрития.

За разлика от много деца на известни родители, синът на Тодор Колев, както и дъщеря му Албена не желаели да бъдат медийни звезди. Александър разкрива, че преди години с Тодор Колев за малко са щели да загинат в пътен инцидент. Той си спомня със съжаление, че виждал по-често баща си по телевизията, отколкото у дома.

[caption id="attachment_441822" align="alignright" width="300"]Александър твърди, че филмът „Опасен чар” с Тодор Колев бил полицейска поръчка Александър твърди, че филмът „Опасен чар” с Тодор Колев бил полицейска поръчка[/caption]

След развода на родителите му, Александър заминава заедно с майка си да живее в Канада. Там той се изявява като виртуозен барабанист и е част от университетския оркестър в Отава. Не пропилява таланта си и по-късно завършва музикален колеж във Франция. Преди 15 години Александър Колев се завръща в България и свири с различни групи.

Първата асоциация, която прави синът на Тодор Колев при произнасянето на думите „Лошо, Седларов, лошо”, е комунистическото време, когато според него всичко е било лошо. Тогава всички хора, които са се опитвали да направят нещо са били недоволни от отнетата им възможност. Разбира се Александър Колев си спомня и за баща му, който във филма „Опасен чар” е играл ролята на чаровен измамник и допълва, че именно затова му е бил опасен чарът.

„Господин за един ден” и „Опасен чар” са любимите му филми, в които е участвал Тодор Колев. Александър харесва много и „Двойникът”. Той обаче смята, че фактът, че ги харесва се дължи на това, че е израснал с тези филми и малко или много е бил наясно какво се случва, тъй като баща му често му разказвал истории от снимачната площадка. Наследникът на големия български актьор посочва, че култовият филм „Опасен чар”, е бил полицейска поръчка. В заключение той посочва, че е сигурен, че баща му вижда всичко отгоре и продължава да му помага, пише Блиц.