Емил Кошлуков разкри скандалните схеми, по които са били налети пари в ТВ7

Емил Кошлуков направи скандални разкрития за лидера на ББЦ Николай Бареков и за ТВ7, на която до неотдавна бе изпълнителен директор.

Емил Кошлуков заяви в ефира на Нова тв, че ТВ7 е била използвана за политически проект и това се е оказало огромна грешка. Той поясни, че Николай Бареков освен изпълнителен директор на медията е бил и шеф на политическа партия, което е повече от абсурдно.

[caption id="attachment_441812" align="alignright" width="300"]Емил Кошлуков разкри скандалните схеми, по които са били налети пари в ТВ7 Емил Кошлуков разкри скандалните схеми, по които са били налети пари в ТВ7[/caption]

На всичкото отгоре във фирмите му били налети безсмислени пари, твърди Емил Кошлуков като допълва, че точно по този начин телевизията „се е загънала”.

От думите му става ясно, че последно в медията са били налети 100 милиона лева и това е сринало ТВ. Той пояснява, че в случая става въпрос за безсмислени договори за милиони. Що се отнася до политическа партия ГЕРБ, която успя да състави втори кабинет начело с Бойко Борисов, Емил Кошлуков е категоричен, че партията печели, тъй като десницата вместо да гледа напред не престава да се занимава с миналото си. Бившият народен представител е категоричен, че по този начин няма как да се продължи напред. Още повече, че СДС го няма на политическата карта, тъй като са останали само една шепа хора и нямат никаква тежест.

По отношение на прехода към демокрация, който очевидно все още продължава в България, Емил Кошлуков заяви, че е повече от очевидно, че всичко е било объркано. Той посочи, че при все че левите партии се „бият и трепят”, в крайна сметка те са обединени и са заедно. Емил Кошлуков даде като пример факта, че президентът Георги Първанов (2002-2012) едва наскоро е успял да се отдели. В заключение бившият политик посочва, че десните пък са едно голямо нищо, тъй като не престават да се занимават с това кой какъв е бил, пише Блиц.