Нина Добрев не е на себе си след новината за сватбата на Иън Сомърхолдър и Ники Рийд!

Хубавата българка Нина Добрев, която се радва на огромна слава в Холивуд, е съсипана от мъка. Разби я новината за предстоящата сватба на бившия й любим Иън Сомърхолдър и новата му приятелка Ники Рийд, на която актьорът вече подари и огромен годежен пръстен.

От известно време насам красивият Иън Сомърхолдър, по когото въздишат милиони жени на възраст от 5 до 75 години, не спира да повтаря колко е влюбен в чаровната Ники Рийд и как никога не е срещал по-прекрасна жена от нея. Думи, които се забивали всеки път като ножове в сърцето на нашенката Нина Добрев.

[caption id="attachment_441753" align="alignright" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев плаче всеки ден заради голямата си любов Иън Сомърхолдър[/caption]

Припомняме, че сладката Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се влюбиха един в друг по време на работата си в култовата сага "Дневниците на вампира". Връзката им продължи няколко години като често пъти двамата преживяваха скандали и раздели. В крайна сметка обаче винаги се събираха отново, което не може да се каже за настоящето.

Иън Сомърхолдър категорично и твърдо даде сърцето си на Ники Рийд, която пък от години беше приятелка на Нина Добрев. Днес обаче от това приятелство не е останало и следа, разкриват близки до българската талантлива актриса.

"Нина Добрев опита да следва разума си и да приеме отношенията на Иън и Ники като нещо нормално, но не успя. Тя още силно го обича, а когато има любов, разумът остава на заден план. Нина много страда заради сватбата им, която по всичко личи, че ще се състои съвсем скоро. Опитва се да се забавлява с приятели и да не мисли, но истината е, че често плаче", разказват близки до обкръжението на Нина Добрев.

Според слуховете, Нина Добрев на няколко пъти опитала да се свърже отново с Иън Сомърхолдър и да разпали старите чувства в сърцето му, но опитите й ударили на камък, което още повече я сразило. Актьорът бил категоричен, че от доста време приема Нина само като близък приятел и дори като своя родна сестра, което я довършило.

Не се знае дали Нина Добрев изобщо ще намери сили в себе си, за да отиде на сватбата на бившия си, който бил категоричен, че тя му е наистина близка и я иска сред гостите на тържеството си.