Бащата на мъртвото момченце от Пасарел е руснак, от МВР го издирватИма развитие по случая с откритото мъртво дете край Пасарел

Откриха адреса на момченцето, което беше открито мъртво, натъпкано в куфар край Пасарел. Източници от полицията, пожелали анонимност, разкриват, че разследващите са отбелязали сериозен напредък по мистериозния случай с убитото дете.

[caption id="attachment_441722" align="alignleft" width="300"]Фоторобот на детето, открито край Пасарел Фоторобот на детето, открито край Пасарел[/caption]

Според данните детенцето е живяло в апартамент в столицата ни, а баща ми е руснак. От МВР вече разполагат с точния адрес на жилището, където момченцето е живяло само с татко си. Самоличността на майка му все още не е известна и не е ясно къде се намира тя. Криминалистите сее съмняват, че откритата край Приморско разчленена мъртва жена има нещо общо със заплетения случай. За съжаление обаче и нейната самоличност все още не е установена, точно както и самоличността на момченцето.

Руснакът, за който се предполага, че е баща на детето, пък е изчезнал и от МВР го издирват. Продавачка от магазина в близост до апартамента му пък потвърди, че въпросният мъж действително е живял до скоро там, но внезапно е изчезнал, научиха от "24 часа".

Припомняме ви, че на 20 март край Долни Пасарел беше открита зловеща находка - тялото на малко момченце, натъпкано в куфар. Две седмици преди това пък край Приморски беше открит и трупът на разчленена жена. Самоличността и на двете жертви все още не е изяснена, знае се със сигурност само, че те са станали жертва на убийство.

Детето е на видима възраст от около пет годинки и му беше изготвен фоторобот. Въпреки, че е открито на 20 март, анализите са установили, че е било умъртвено няколко дена по-рано.