Слави Трифонов не крие, че мечтае да стане бащаСлави Трифонов изненада всички с признанието си

Слави Трифонов мечтае за деца! Шоуменът, известен като един от най-заклетите ергени в родината ни, изненада всички с признанието си. А именно, че се надява един ден да стане баща. Гологлавият водещ дълги години отлага момента да създаде семейство и да се установи с жена и деца и това даде повод за слухове, че Дългия се е отказал да има собствени наследници.

[caption id="attachment_441267" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов мечтае за деца Слави Трифонов мечтае за деца[/caption]

Изглежда обаче годините си казват своето и водещият все по-често се замисля, че времето си лети, а той продължава да няма никого до себе си. Признанието си Слави Трифонов направи в собственото си предаване по повод скандала, разразил се след като стана ясно дискриминационното отношение към жената, "позволила" си да кърми детето си в един от столичните молове. Самата потърпевша Деница Панайотова беше гост в "Шоуто на Слави" , а самият водещ не скри, че напълно подкрепя идеята майките да могат да кърмят бебетата си по всяко време на деня, без значение от мястото, на което се намират, научиха от hotarena.net.

Точно в този момент шоуменът изтъкна, че макар да няма деца, не намира нищо нередно в кърменето на публични места. И че се надява самият той един ден да стане баща.

Изявлението му изненада всички, предвид факта, че водещият е известен от години с негативното си отношение към сериозното обвързване.

Според запознати именно нежеланието му да създаде семейство и да има деца е подтикнало вече бившата му Мартина да го му изневери и в последствие да го напусне заради любовника си. От когото очаква дете.