Маргарита Бербатова не излиза от кръчмите и заведенията откакто е свободна женаМаргарита Бербатова празнува с приятелки развода си с бащата на футболната ни звезда

Маргарита Бербатова го удари на живот след развода. Майката на футболната ни звезда Димитър Бербатов не изглежда особено тъжна след раздялата си с баща му. Въпреки, че беше категорично против развода им. Маргарита направи всичко възможно да убеди вече бившия си съпруг да не слага край на брака им, но безуспешно.

[caption id="attachment_441258" align="alignleft" width="300"]Маргарита Бербатова го удари на живот Маргарита Бербатова го удари на живот[/caption]

Иван бил твърдо решен да прекрати отношенията си с медицинската сестра, под предлог, че двамата не живеят заедно от години. И в крайна сметка разводът стана факт преди няколко седмици. Изглежда обаче новото положение на звездната майка не й се отразява никак зле и тя буквално го е ударила на живот. Маргарита Бербатова не спира да обикаля заведенията и кръчмите с приятелките си и да се забавлява като за последно.

Всъщност прясно разведената жена практически не се свърта вкъщи, тъй като не намира причина за това. Децата й са големи и отдавна са поели по своя път, а вече няма й съпруг, коментират нейни близки, научиха от hootarena.net.

Затова медицинската сестра предпочитала да се забавлява по заведенията с приятелките си отколкото да си стои сама вкъщи. Тя беше засечена случайно и в една от новите механи в Благоевград, където се снимаше епизод от предаването "Кошмари в кухнята" с шеф Манчев.

Дамската тайфа са почти всяка вечер навън, а през уикендите си спретват кратки екскурзии до София или Сандански. Маргарита Бербатова е категорична, че въпреки, че има възможност да се установи в чужбина, няма никакви намерения да напусне родината.