Добра вест за семейството на Боби Кристина Браун

Наследницата на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун прескочи трапа – пише „Уикенд”. Според докторите, които вече 2 месеца я държат в медикаментозна кома, момичето може да започне рехабилитация. Това означава, че опасността за живота й вече е отминала и скоро семейството на Боби ще има поводи за радост – отбелязва добрата вест изданието. От 2 месеца Боби Кристина Браун е на границата между живота и смъртта. В края на миналата седмица обаче тя бе тайно преместена от болницата в Атланта в разположен наблизо рехабилитационен център. По информация на Си Ен Ен преместването означава, че състоянието на единствената дъщеря на знаменитата певица се е подобрило. Въпреки това все още не е известно дали момичето се е събудило от комата. Преди дни медиите гръмнаха, че е започнала да движи очите си – знак, че мозъкът й функционира. Рехабилитационният център бил избран от семейството на младото момиче, защото е по-добре приспособен за дългосрочни грижи за пациент в кома.

[caption id="attachment_441179" align="alignleft" width="288"]Боби Кристина Браун ще трябва да пеодолее комата Боби Кристина Браун ще трябва да пеодолее комата[/caption]

На 31 януари, т. г. 22-годишната Боби Кристина Браун бе приета в болница в Атланта, след като съпругът й Ник Гордън и техен общ приятел я откриха в дома й да лежи по лице в безсъзнание в напълнена с вода вана. Гордън е повикал полиция и линейка и до пристигането на лекарите е правил изкуствено дишане на пострадалата. Причината за станалото продължава да бъде неизвестна. Наркотици в дома на момичето не са открити. В болницата лекарите поставиха Боби Кристина Браун в изкуствена кома заради отток в мозъка. Оттогава момичето не е идвало в съзнание. През февруари медиците направиха опит да изкарат пациентката от комата, но той се провали заради силни гърчове – припомня изданието. Полицията продължава да разледва Ник Гордън. По данни на медиите, по тялото на пострадалата са били открити травми и следователите се опитват да изяснят причината за тяхната поява.