Венета Райкова смята доста време да не бъде на екран, настоява мъжът й да я издържаВенета Райкова е натиснала Тишо да изкарва пари

Венета Райкова е поставила сериозен ултиматум на съпруга си Тишо. Вече бившата водеща е заявила на мъжа си, че е време той да започне да мисли за прехраната на семейството, след като в продължение на години тя беше тази, която изкарваше сериозните пари в двойката. И съответно се грижеше за семейния бюджет, като освен това и не спираше да рекламира ресторанта на мъжа си Тадж Махал.

[caption id="attachment_441151" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова с Тишо Венета Райкова с Тишо[/caption]

Който обаче фалира въпреки усилените й хвалебствия. Откакто блондинката е без работа обаче, на Тишо му се е наложило да започне да се замисля как да изкарва повече пари. Още повече, че и благоверната му е намекнала, че е крайно време и той да допринесе с нещо за семейното благо. Тъй като нейните спестявания от телевизионната й кариера, колкото и да не са малко, в един момент ще свършат, научиха от hotarena.net.

За нейна радост, изглежда новият бизнес на Тишо печели повече от добре, така че поне засега парите не би трябвало да са проблем, хвалела се самата Венета пред приятелките си.

Освен това самата тя имала предложение от родно издателство да напише книга за всичките си срещи със знаменитости през годините, в които правеше Горещо. От където със сигурност ще вземе бе лош хонорар, тъй като към книгата от сега се очертава да има интерес.

Освен това Венета Райкова смята, че ще спечели делото срещу Евгени Минчев, което води за клевета срещу паркетния лъв, заради което е предявила иск от 50 хиляди лева. Които със сигурност ще й дойдат добре, предвид факта, че не се очертава да се върне на екран в близките месеци.