Малкият Джулиан Бандерас пътувал с майка си във фаталния самолет, пилотиран от Андреас ЛубицАндреас Лубиц уби всички 150 души на борда, включително себе си

Най-малката жертва на пилота-самоубиец Андреас Лубиц е едва на седем месеца. Това стана ясно след обявяването на имената на пътниците, намиращи се на борда на фаталния Еърбъс А320, които загинаха заради самоубийствените действия на втория пилот на полета.

[caption id="attachment_441125" align="alignright" width="300"]Най-малката жертва на Андреас Лубиц е едва на 7 месеца Най-малката жертва на Андреас Лубиц е едва на 7 месеца[/caption]

Малкият Джулиан Прац-Бандерас е пътувал заедно с майка си Марина, която също е загинала в зверската катастрофа. Двамата са се прибирали за английския град Манчестър, където майката и съпругът й са работели върху различни филмови продукции. Мъникът и Марина се качили на фаталния полет буквално в последния момент, тъй като майката трябвало спешно да отпътува за Испания, след като научила, че чичо й е починал.

Заради спешната ситуация Марина не могла да намери свободни места за директен полет, затова й се наложило да купи билети с прекачване през Дюселдорф. Което всъщност ги изпратило на борда на фаталния самолет, научиха от dama.bg.

[caption id="attachment_441126" align="alignleft" width="300"]Джулиан с майка си Джулиан с майка си[/caption]

По-рано днес властите в Германия разпространиха и снимка на майката с детето, станали жертва на психопатските действия на втория пилот Андреас Лубиц. Който заключил капитана извън пилотската кабина и разби самолета над френските Алпи, причинявайки своята собствена и смъртта на още 149 души.

Все още липсват официалните причини за действията на помощник-пилота. В хода на разследването стана ясно, че той е страдал от депресия и психично разстройство, заради които дори е прекъснал обучението си за пилот преди шест години и се е лекувал при психиатър.

В последствие обаче завършил курса с отличен и през 2013 година бил назначен на работа в Джърман Уингс.