Валери Божинов окончателно изтрива Николета от живота си!

Едно от най-тиражираните семейства е на път вече да си каже завинаги сбогом. На Николета Лозанова и Валери Божинов им предстои развод. Двойката е на път да се разведе по редица причини, но най-вероятната е изневярата и от двете страни. Съпрузите обаче ще трябва да прикрият и татуировките, които са си направили докато бяха заедно. Това са инициалите на любимия, разположени от вътрешната страна на ръцете им.

Плеймейтката и футболиста Валери Божинов си направиха татусите малко преди официално да сключат брак и чуят сватбените камбани. След като се разделят обаче те искат да заличат всякакъв спомен по себе си от другия. Най-вероятно това ще се случи, след като водещата на „Папараци” и законния й мъж подпишат всички документи около развода и сложат окончателен край на връзката си.

[caption id="attachment_441109" align="alignright" width="300"]Николета Валери Божинов реши да изтрие дори татуса си с Николета[/caption]

Първоначално да се отърве от татуировката се „родило” в главата на Николета, която решила да премахне първите букви от името на съпруга си от вътрешната страна на китката си. Играчът на второразрядния италиански тим „Тарнана” пък мислел върху инициалите да си нарисва нещо, за да ги прикрие, разкриват негови приятели.

Припомняме, че Николета и Валери се ожениха в края на 2011 година в скъпарски хотел в Правец. На церемонията се изсипа голяма част от хайлайфа. Припомняме, че моделката отмъкна Валери от поп фолк дивата Алисия. Звездата на „Ара мюзик” тогава беше му родила син, който носи името на баща си. Тя стана гадже с бившия на Николета, Ники Михайлов.

Затова двамата футболисти ги гъбаркат в социалната мрежа, че са се сдушили и са си вече баджанаци. Дойде време обаче Николета да я застигне същото, което причини на фолкаджийката. Тя и съпруга й се разделят официално. Това накара певицата тайничко да се радва за сполетялото нещастие на най-голямата си врагиня.