Ани Салич прибира космическо месечно възнаграждениеАни Салич взема по 16 бона на месец от Нова ТВ

Ани Салич прибира космическа заплата от 192 хиляди лева на година! Новинарката, която през 2013 година напусна бТВ, за да се присъедини към екипа на конкурентната Нова ТВ се радва на месечно възнаграждение в размер на 16 хиляди лева на новото си работно място.

[caption id="attachment_441077" align="alignright" width="300"]Ани Салич прибира сериозни пари от Нова ТВ Ани Салич прибира сериозни пари от Нова ТВ[/caption]

Което, по най-прости сметки, прави точно 192 бона на година. Сума, която водещата прибира само от работата си на трудов договор в Нова ТВ. Освен това тя заработва и доста доволни суми от хонорари, издават хора от екипа на медията. Огромното й месечно възнаграждение за пореден път даде повод да се говори, че репортерката е предпочела да смени бТВ с конкурентите им заради пари. А не защото с шефовете на предишната й работа не са се разбрали за новото й предаване, коментират хора от ТВ гилдията. Както знаете, Ани Салич напусна бТВ през 2013 година, въпреки че за десет години в телевизията се беше утвърдила като едно от водещите й лица.

Още тогава новинарката изтъкна, че със собствениците на медия не са постигнали съгласие по отношение на авторското предаване, което е имала желание да прави, научиха от Hotarena.net. По същото време колегите й от бТВ Ани Цолова и Виктор Николаев също се преместиха в Нова ТВ. Но и те отрекоха да са го направили за пари, въпреки, че новите им заплати се оказаха доста по-високи.

Благодарение на смяната на работата пък Салич не само стана водеща на новините в Нова, ами и започна така бленуваното си собствено предаване. Което обаче се оказа пълен провал и набързо изпадна от програмната схема на медията.