Слави Трифонов тормози до скъсване Крисия преди концерта!

Уникалната Крисия Тодорова отново ще захвърли уроците заради ангажиментите си към Слави Трифонов. Причината, поради която тя ще е на разположение на продуцента си е заради предстоящия грандиозен концерт на Слави и Ку-ку бенд на 25-ти април. Той ще се проведе в зала „Армеец”. Според запознати шоумена ще прибере над милион и половина приход от грандиозната изява.

Малката певица от Разград ще пее пред петнадесет хиляди зрители. Залата се пука по шевовете и билетите са разпродадени, затова и организаторите очакват големи приходи от концертната изява на шоумена. Поради тази причина Слави непрекъснато тормозел 10-годишното дете чудо, като му налагал да репетира усилено.

[caption id="attachment_441067" align="alignright" width="300"]Крисия Малката Крисия пак ще пропуска училище[/caption]

Знае се със сигурност, че една от песните, които ще изпълни прелестната певица е „Планетата на децата”. С нея малката Крrсия, под акомпанимента на пиано на двамата братя близнаци Ибрахим и Хасан грабна престижното второ място. На европейската сцена се състезаваха деца певци от шестнадесет страни. Заради бронза, която талантливото дете достойно заслужи на детската Евровизия в Малта, тази година конкурса ще се проведе в нашата страна.

Слави Трифонов дори замислял вариант той и невероятната малка Крисия да открият събитието Разбира се преди това ще има изпълнение на подгряващи групи. Дългия бил наясно, че уникалната певица ще взриви публиката и ще предизвика само положителни емоции, което ще е едно прекрасно начало за старта на грандиозното начинание.

Но най-голям стрес Слави имал заради самия себе си. Тъй като отдавна прекратил изявите си по заведения, не ходел на клубни участия, а и концертите и турнетата на Ку-ку бенд са сведени до минимум, гологлавия учиндолец забравил част от текстовете на песните си. Затова се налагало на бързи обороти Трифонов да си ги припомни, за да ги изпее пред публиката.