Колективна негативна карма е причината за трагедията – счита астроложката Алена

Светлана Тилкова-Алена – жената, която познава езика на звездите, има своя версия за изчезналия малоазийски самолет Боинг, който мистериозно се изпари от радарите. Повече от 4 месеца тя работи по сложен метод, за да направи хороскоп на машината и пътниците – пише „Уикенд”. Така с помощта на астрологията стига до озадачаващи изводи... – отбелязва изданието. Алена е категорична, че на борда на самолета са били събрани неподходящи хора в неподходящо време, на неподходящо място. „Грешката, която материалното човечество нерядко допуска, е да приема, че изчезването или разбиването на един самолет се случва само по 2 причини – технически проблем или терористичен акт. Има и още една, трета, но не по-малко важна причина за самолетните аварии. Това е натрупването на колективна негативна карма между пътниците на борда, която води до самолетни катастрофи и загиване на хора” – твърди Алена.

[caption id="attachment_441063" align="alignleft" width="300"]Алена намеси извънземните в изчезването на самолета Алена намеси извънземните в изчезването на самолета[/caption]

След дълги астрологични изчисления тя стига до извода, че самолетът се е разбил заради натрупаната негативна колективна карма от пасажерите, вследствие на възникнала на борда агресия. Според нея в трагедията има намеса на извънземен разум, човешки разпри и опит да бъде превзета пилотската кабина, която е била окупирана от хора, изнервени до краен предел. Част от тях били във видимо нетрезво състояние. Крещели несвързани думи и скачали на бой. Алена е убедена, че самолетът Боинг дълго време се е движел на автопилот заради безредиците на борда. Избухвали са пиянски свади и дори е имало ръкопашен бой. Моментът бил използван от извънземни, които отвлекли машината в други времеви и пространствени полета – твърди астроложката. „Убедена съм, че рано или късно истината ще излезе наяве. Съмнявам се обаче, че самолетът скоро ще бъде намерен” – счита Алена.