Николета Лозанова обяви, че следващият й мъж ще е чужденец

Разводът между Николета Лозанова и Валери Божинов няма да мине безпроблемно. Раздялата на най-одумваната светска двойка в България за последните три години се очертава като титаничен сблъсък. Плеймейтката отсега се зарича, че ще вгорчи живота на бившата си половинка и няма да му даде развод лесно – пише „Уикенд”, като се позовава на хора от най-близкото й обкръжение. Според източник на изданието, Николета Лозанова се зарекла, че ще претендира за огромна част от авоарите на половинката си. Тя му поставила ултиматум, че може веднага да му разпише развод, стига да получи в банковата си сметка зашеметяващата сума от 2 млн. евро. Освен това плеймейтката настоявала за солидна месечна издръжка на дъщеря си Никол в размер на 6 хил. лева месечно. Претендирала също така да остане в апартамента, в който живее в момента. Тя обитава 180 квадрата луксозно жилище в престижен квартал на София.

[caption id="attachment_441050" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова и Божинов на сватбеното си тържество Николета Лозанова и Божинов на сватбеното си тържество[/caption]

Валери Божинов обаче нямал никакво намерение да оставя толкова пари на доскорошната си любима. Футболистът, който в момента се готви за първия си мач в националния отбор, бил категоричен, че няма да даде и лев на съпругата си, освен подобаваща издръжка за малката Никол. Нападателят бил готов да плаща по 6000 лева месечно, докато детето навърши 18 години. Бил готов и да ги остави в жилището, но категорично възразявал да дели спечелените с пот на терена пари. Божинов, който имал неопровержими доказателства за изневерите на благоверната си, щял да настоява пред съда, че раздялата е изцяло по вина на съпругата му. Ако претенциите на Николета Лозанова били необосновано големи, щял да използва събраните компромати в съдебната зала. „Не искам да правим панаири. Желанието ми е да се разделим като цивилизовани хора” – казвал футболистът. Николета обаче също си дирила интереса. Тя намекнала където трябва, че тя също имала доказателства за изневери на Божинов. „Ако започнат да се цакат, наистина ще бъде титаничен сблъсък в съда” – коментират техни познати.