Дарина Павлова все по-упорито се оглежда за къща у насДарина Павлова смята да се установи в родината с младока Джулио, гласи собствено предаване

Дарина Павлова смята да се установи в България за постоянно при това не сама, а заедно с младия си любовник Джулио Берути. Близки до вдовицата на Илия Павлов разкриват, че госпожа Мулти вече трескаво оглежда имотите на родния пазар, за да си купи жилище. Наскоро вдовицата, която в момента се изявява като жури в "България търси талант", е посетила един от най-новите и модерни жилищни комплекси от затворен тип, намиращ се в близост до Кладница.

[caption id="attachment_441045" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова смята да се установи в България с Джулио Дарина Павлова смята да се установи в България с Джулио[/caption]

Селото, което се намира само на 18 км от София, е по-известно като селото на тузарите, заради многото луксозни къщи със собствени дворове, построени в него. Бърза справка на пазара за имоти показва, че цената на един имот там е от порядъка на 500 хиляди лева. Сред първите, които се обзаведоха с къща в района, е продуцентът на "България търси талант" Слави Трифонов, който лично покани Дарина Павлова да бъде част от шоуто му.

И който я е посъветвал къде да търси дом за нея и гаджето й. Павлова все още не се е спряла на нищо конкретно, но намеренията й са до края на годината вече да разполага с имот в скъпарския район. Нейни хора вече правят огледи на Кладница, за да се уверят, че къщите на богаташите разполагат с достатъчно охрана, за да бъде осигурена безопасността и спокойствието на шефката им.

Освен, че смята да остане за по-дълго в България с младото си гадже, Дарина Павлова подготвя и концепция за свое собствено предаване, което да пробута на някоя от националните ни медии, научиха от hotarena.net.