Селин Дион с разтърсваща лична изповед в ефира

Днес една богата, успяла и чаровна певица е съсипана от мъка, и сълзите, не песните са нейното ежедневие. Селин Дион, канадският славей, заряза сцената за да се грижи за любовта на живота си, съпруга си Рение. Малко представители от нейния бранш правят такава саможертва.

[caption id="attachment_441040" align="alignright" width="300"]Селин Дион Селин Дион[/caption]

От доста време бащата на трите й деца се бори с коварна болест. С поставената още преди петнайсетина години страшна диагноза – рак на гърлото, сплотеното семейство първоначално успява да се пребори. Тогава чаровницата бързо се върна на сцената, тъй като мъжът й се въстанови, дори семейството им се увеличи. Появиха се децата. Сбъдна се мечтата им и двамата бетонираха голямата си любов с така очакваните наследници.

Но безметежното им щастие не продължи дълго. След връщането на коварната болест, талантливата певица отново слиза от сцената, отменя всички свои ангажименти.

Със сълзи на очи тя разказва за грижите си за любимия човек, за мъката да гледа как болестта го изтощава и да не може да му помогне и да го вдигне на крака. Но със зъби и нокти се бори за живота му. Съсипва я мисълта, че всеки един ден може да му е последен, последен и за нея с него. Страда, когато го храни по три пъти на ден с тръбичка. Въпреки мъките и сълзите, тя неотлъчно, ден и нощ е до леглото му и бди над него.

Едва ли някой преди години е предполагал, че крехкото девойче толкова всеотдайно ще понесе такава мъка и страдания. Израстнало в бедно семейство, талантливото дванадесетгодишно момиче е забелязано от Рене Анджелил, но романтичната им връзка започва, когато Селин е на деветнадесет. И така вече почти три десетилетия.

Днес певицата иска да даде цялата си енергия, за да се излекува съпруга си, научиха от Hotarena.net. На този етап от живота й за нея няма по-важно от това, да посвети времето си на него и децата им.